събота, 27 април 2013 г.

Бонбонено

Здравейте мои виртуални и вече не-виртуални другарчета! :)
И аз бях ТАМ - ядох, пих, оцветявах и се веселих! (в този и в разбъркан ред) И тъй като вече всички, които присъстваха знаят колко забавно беше, а пък тези, които не успяха - поне визуално се присъединиха в последствие към преживяванията ни през изминалия уикенд, аз само ще споделя, че беше огромно удоволствие да гушкам приятелки, с които се познаваме "по блогърски" от години, но никога не се бяхме виждали. Най-съжалявам обаче, че не успях да отделя достатъчно внимание на всички, защото еуфорията и емоциите ме отвличаха все в различни посоки...
Та така.. дано да не ми се сърдите, но тъй като все се случва да правя разни неща, а не ги показвам, защото все се чувствам длъжна и да напиша нещичко в добавка, сега съм решила известно време просто да публикувам постове със снимки, защото блогът ми е всъщност мястото, където от край време си събирам снимките на всички неща, които правя и ми се ще да продължавам да го правя.

Днес ще ви покажа една скромна картичка, която направих специално за племенничката ни, която имаше рожден ден преди няколко дена. :)


Гуш от мен и до нови срещииии! :)

5 коментара:

 1. Много е весела и толкова сладко бонбонена!
  Ти и само снимки да пускаш, нали знаеш, че те само казват толкова много и ние много ще им се радваме :)

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 2. Аз съм жив свидетел, че не яде много :-D
  Радвам се, че се каниш да наваксаш! Целувки!

  ОтговорИзтриване
 3. Май някой след като си купи перфоратори цветя, започва да прекалява с тях ;-) Много е сладурска и ще се радваме и само на снимки :-)

  ОтговорИзтриване
 4. Гери, картичката ти е невероятно сладка ! Прекрасна е :)
  и само да те попитам получи ли вече подаръчето ми от играта "предай нататък " ?

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: