вторник, 20 март 2012 г.

Благодаря! :)

Тази публикация, макар и малко закъсняла ще е посветена на картичките за 8-ми Март, които си разменяхме всичките картичкофурии. :) Днес си взех двете изненади от пощата.. и късното получаване си е единствено по моя вина, щото все се прибирам след като затворят. Моето късметче беше Павли, а пък аз пращах картичка на Ири. :) Всъщност изненадите ни се оказаха взаимни, защото те и двечките ми пратиха страхотни картички, а пък аз също се надявам да съм ги зарадвала. 
Благодаря Ви мили дами! За вниманието, милият жест и способността Ви да предизвиквате усмивки! :)
Късно е и не мога да снимам техните чудни картички, затова се надявам те самички да покажат какви красоти ми изпратиха. 
Моите ги снимах отдавна, затова сега ще покажа тях. 
Исках и двете да са обединени от една идея, да носят настроение и същевременно да не са еднакви. 
За целта използвах две подобни печатчета, елементи и листчета от едно скъпо на сърцето ми блокче, което отдавна не може да се намери на пазара.









Ще използвам това, че в момента темата на едно от любимите ми предизвикателства - Saturated Canary Challenge e Twine, и ще включа втората картичка там.



събота, 17 март 2012 г.

За едно малко слънчице

Дойде ли събота.. и моята душа светва точно като слънчицето навън днес. Става ми едно такова готско и приповдигнато и.. творя. Въпреки, че напоследък не ми остава кой знае какво време за хобито, преди два дена обещах на една дама, която ме помоли да направя картичка за рождения ден на малката й дъщеричка и днес запретнах ръкави. 

 Разбира се - ето го и резултатът. Моделът го краднах от Злати и хич не мЪ е срам да си го призная, щото картичката й е страхотна. Аз мързелешката смених само цветовете и картинката и си признавам, че никакво лично творчество не вложих, само малко труд. И както се казва - "Извинявай мило другарче, повече няма да правя така." 





 Ето и предизвикателствата, в които ще я включа: 

сряда, 7 март 2012 г.

Зелено и...

Ех, почти мина 1/3 от месец Март пък аз още не съм се отчела с ни една мартенска публикация. Натворих доста мартенички ама нито една не снимах.. Пък и сега нали е навечерието на нежния женски празник затова тематично ще Ви покажа една катичка с огрооомен букет, която стана притежание на моя колежка, която имаше рожден ден днес. 



Второто нещичко вече сте го виждали. По мър-мяуски решихме този месец да Ви изненадваме с Мъжка тема и това е моето момчешко календарче. :) 


Много съм несловоохотлива по това време на деня, не за друго, а защото съм наистина гроги. 

Но пък на финала искам да Ви пожелая утрешния ден да бъде много цветен, щастлив и да сте обсипани с цветя и внимание и нека това да не е само тогава, а Винаги! 

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: