петък, 27 януари 2012 г.

Колкото повече - толкова по-хубаво!:)

Хора, какво да Ви кажа- Много ми е трудно да отказвам. :) От два дена си мисля, че годината е пред мен и, че сърце не ми дава да оставя някоя от вас без нещо, дори малко, направено от мен, затова реших, че подаръци ще има за всички дето оставиха коментар под предишната публикация. :) 
Да видим дали ще успея да ви изредя всички без да сбъркам:

Kaxala
Lionelsa
Te4eto
Пъстър Свят
Goldie
Iva
KalySto
Arcadia
Cvety
Esi
Мила
Dani
Щурчо
Donika
Дани-Цветни Фантазии
Svetla

Общо - 16. С някои от вас се знаем и Ви имам координатите, че и не само тях хихи, с други не още и затова плийз - метнете на мейла по един адрес, за да зная къде да разпращам изненадите. Мейлът ми го има в профила. Ако случайно съм пропуснала някой - не е било нарочно и веднага ще се поправя - само да се обади. :)

И за да си има публикацията картинка, ще Ви покажа какво правих за майката на моята половинка, която вчера беше рожденичка. :) Тя е много сантиментална дама  и реших подаръкът да е посветен на това. Уших й малко несесерче, направих й едно календарче и облякох в същия десен кориците на едно албумче за снимки.






сряда, 25 януари 2012 г.

Pay Some Love Forward - 2nd Edition:)

Банда, вижте ся.. 
Тая игрица не бива да се превърща в дебнене и надпревара кой ще се запише на най-много места да получава нещичко. Аз затова и почаках малко да се уталожат страстите и публикувам чак сега този пост. Знам, че на всеки му се иска да получи от всички, но има два момента, върху които размишлявах и се надявам да не ми се разсърдите, че ще ги споделя. 

1-во.. Ако 5-те места бъдат заети от хора вече пуснали публикация за играта в блога си.. то това неминуемо води до спирането на веригата в играта. Нейната изначална цел е да създава радост и да може да се включват постоянно нови и нови хора. 

2-ро.. Да, няма ограничение в при колко човека ще се включиш, но тъй като идеята е да даваш повече отколкото получаваш. И тъй като реално няма как като се включиш при 4-ма човека - да направиш 20 подаръка (за всяко включване по 5), за себе си съм решила да оставя тази публикация за известно време най-отгоре, за да добавям по още едно свободно място, всеки път, когато участвам в инициативата при някого. 

И така - условията са ясни. Първите 5 човека, които коментират под тази публикация с желание да получат нещо ръчно правено от мен, ще се постарая да им изпратя по една изненада до края на 2012г. Те на свой ред ще трябва да предадат тази хубава инициатива нататък, да публикуват такъв пост в блога си и всеки от тях да подари по нещо ръчно правено на още 5 човека.

В моя случай - към настоящият момент ще пратя подаръче на първите 8. (това число ще бъде променяно ако се запиша още при някого така че .. To Be Continued...) 


събота, 21 януари 2012 г.

С цвят на кафе и небе...

Много ми се иска да съм като онази богиня с многото ръце. Няма да възразя да имам и много крака и глави, все ще са от полза. Но към дадения момент мечтата ми е предимно за ръцете. Обичайно хората се молят за повече време, ама си мисля, че с наличното човек би се справил прекрасно ако имаше тук таме по някой друг крайник в повече. 
Сигурна съм, че няма жена, на която да не си е помечтала поне веднъж да можеше едновременно да мие чинии, да простира, да прахосмуче, да се гримира и да прави картички. :)
Бас ловя, че дори да не сте си помечтали, със сигурност се замислихте колко хубаво би било да разполагаме с чифт ръце за всяка дейност, а не да се налага да редуваме тия дейности с един единствен чифт ръце и постоянно недостигащо време.
Та за недостига на времето си говорим. Не, не се оплаквам! Да поясня, за да не ме разберете погрешно. Започнах тази година с нагласата за промени и сега, когато те ми се случват, възнамерявам само да се хваля. :) По-скоро казах всичко това, за да обясня защо така се скътавам и не публикувам тъй интензивно. :) 
Все пак опитвам се да мятам едно очо тук и там. Да се изказвам за щяло и нещяло и да коментирам, където успея де що сваря картички и творения. :) 

Даже се опитвам и картички да правя. Ама от две седмици опитване, резултатът едва сега е на лице. :)








Ето и предизвикателствата, в които с най-голяма гордост ще я включа:




петък, 6 януари 2012 г.

(Купи)Дончо

Така е то - няколко месеца преди Коледа, започва празничната еуфория, след това има малко затишие колкото да си поемем дъх и ... ей го де е Св. Валентин. 
Абе не съм още на розовата вълна, още тъгувам, че Коледата отлетя, обаче пък много ми се шиеше нещо и така този Купидончо се появи на бял свят като талисманче на нашата любов с милото. :)








четвъртък, 5 януари 2012 г.

My Favorite Top 11 for 2011

Да Ви кажа, не обичам много равносметките. Най-вече защото те се появяват след като нещо е приключило, за да се даде път на новото. Но истината е, че си имам отделни папки на компютъра, където си събирам картичките за всяка година и обичам от време на време да се връщам в различните години и да си спомням какво съм правила. :) 

В случая се заразих от публикациите на няколко момичета с любимите им картички през 2011 и аз "Барабар Гери с крафтърките" реших, че идеята е много яка и ... Ей ги на - 

Моят личен Топ 11 за 2011.


Картичката за РД-то на Злати.
А тази беше за РД-то на Жоро - половинката на Злати.



Двете правят едно цяло и все още държат първенството за най-оригиналната лично моя идея в цялото ми творчество. :)


Тази си я харесвам много, защото е изчистена, синя и я прави в момент на вдъхновение. :)





Хартиите, които използвах за тази пък - ги имам от самото начало на картичко-кариерата ми. На Basic Gray са и отдавна са спряни от производство и много ми се свидят поначало, но тук не устоях на желанието да сложа именно тях.





Тази картичка е притежание на Кали. Посветих я на нея, защото тя много обича да ползва хартиени дантелки в своите картички и по този начин вдъхнови и мен.




Тази е правена по скеч на Sketch Saturday мисля, но всъщност тогава точно си бях взела тази Прасковка на Мо и си търсех повод да я използвам.




Тази е един от личните ми рекордьори по брой цветни хартии. В нея са точно 5 различни десена.



Тази е за мама. :)


Тази също правих с много желание. Хартиите отново са на Basic Gray и отново отдавна ги няма на пазара, а идеята с пеперудката в кафеза си е мое хрумване, макар да съм сигурна, че и някой друг се е сетил ама ми харесва да си го казвам.


Цветята тук са лично мое производство. Държа да го отбележа, защото аз поначало съм мързеливичка и ползвам предимно готови елементи. :) Направени са от канава или канаваца (не съм сигурна кое е правилното) Горната част е от по-тънка, затова се получи този рошав ефект, а долната е от по-плътна канава.



Любимите ми гушнати пингвини.


И на финала - най-трудно избираната последна картичка от Топ-а. :)


That's all folks! :) I decided to make Top 11 cards for 2011, although I wanted to make Top 211 :) It's always so difficult to choose only several cards when you make every single one with love. 
This post is inspired by Debby's Challenge and I had a lot of fun looking back and seeing what cards I've made the previous year.

неделя, 1 януари 2012 г.

С желание и пожелание

Здравейте банда! 
Наспахте ли се? Бас ловя, че всички са будували поне до 24ч. снощи :Р Пък аз на басове дето ще загубя не се фащам.. хихи! :) 

Сега по темата и по-накратко, че съм отвикнала да пиша толкова начесто в блога, а напоследък все пиша ли пиша, а Вие четете ли четете.. Ще вземе да Ви доскучее! :) 

В деня, в който се роди младата 2012г., започва и Третото Забавлятелство, което е на тема "Рожден Ден". Фасулска работа, нали? Почти мога да си представя как доволно потривате ръце, а в мозъчетата Ви има тълпа от идеи, които се ръчкат една друга, коя да мине по-напред. ;) 

Аз да си призная направих 2 картички. Едната я претупах ама така безобразно, че чак мен ме беше яд на себе си. Знам, че сега ще кажете, че не е лоша, ама на фона на тази, която направих наистина с желание - чудовищно бледнее. :) Ето да Видите за какво говоря: 







Тази 1-вата ще я включа в още няколко предизвикателства: 


 А ето я и попретупаната картичка:




Пожелавам Ви Новата 2012г. да е благодатна и щедра към вас във всеки аспект на живота Ви! :)
И да не Ви разочарова по никакъв начин!



LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: