петък, 25 май 2012 г.

Ежко-Смешко

Бързам, бързам да Ви го покажа... Не щото ей ся го свърших ами щот се бях заблеяла, пък го правих уж за две предизвикателства и ще вземат да свършат докато се натуткам да го постна тука в блога..

 Хаха.. тая цветуща българска думичка "Туткам се" много ми подхожда да знаете.. Има и една такава турска ако не бъркам - "Назлъндисвам се" само дето не знам дали на турски значи същото дето ние си мислим на български. Едно другарче дето вече е по-на ти с международните отношения между българи и турци (хихи) ме светна наскоро колко всъщност разминавания има между българските турцизми и истинското значение на думите в техния език. Като нищо може да засегнеш някой там, казвайки някой израз, който ние смятаме за съвсем безобиден. 

Да не се отклонявам прекалено - все пак за Ежко-Смешко си говорим и за картичката, на която съм го накиприла. Да ви кажа - това наш'то с него е любов от пръв поглед. Докато се видяхме и сЪ харесахме безвъзвратно. Толкова безвъзвратно, че вече никога няма да му изневерявам с ежковците на Penny Black. Хахаха :)








Картичката правих специално за:






12 коментара:

  1. Ами как да не се влюби човек в такъв сладурко...бодливо бонбонче!Успех в предизвикателствата!

    ОтговорИзтриване
  2. Ето това е сериозна мъжка картичка на авиаторска тема, всичко има в нея: и отношения, и емоции и състезателен елемент :) Много ме развесели :)

    ОтговорИзтриване
  3. Еха, ама наистина този ежко е голям сладур! Със сигурност и аз бих го избрала пред Пени Блековците :-) Между другото, точно вчера довърших една мъжка картичка за рожден с почти същите звездички, но ще я покажа едва след няколко дни :-))

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, такъв сладурко, че как да му изневериш! Много веселка картичка!

    ОтговорИзтриване
  5. уха, ама голям чаровник е този ежко. Сега като го споделяш с нас съм сигурна, че ще разбие доста сърца... Прекрасен е

    ОтговорИзтриване
  6. Я, ето я и Герииии! При това е придружена от един невероятен сладур, накипрен, нагласен, готов да превземе висините и да достигне дори до звездите, па макар и със самолет! И да знаеш, че ще стане и мой любимец, ако те кара по-често да ни радваш тук, в блога си!

    ОтговорИзтриване
  7. Много симпатична и весела картичка! Муцунката на таралежчето ми е толкова забавна, че се опитвам да разгадая какви ли мисли му се въртят под рошавата прическа ;-)

    ОтговорИзтриване
  8. Ежко-Смешко-Бодлидрешко е много сладък. :)

    ОтговорИзтриване
  9. E, Гери Ежко-Смешко е страхотен, ама картичката на коята се е нагласил е още по-яка :)

    ОтговорИзтриване
  10. what a cracking iamge

    This week at Sketch Saturday we have a Blog Hop and i have some lovely goodies on My Blog

    Good luck in the challenges, hugs Sarah-Louise
    Designing for:
    Crafty Purple Frog , Craft Us Crazy ,Bearly Mine Designs and DT Coordinator Kenny K

    ОтговорИзтриване
  11. Голям сладур този Ежко!Чудесна картичка!

    ОтговорИзтриване
  12. What a sweet image! I love the papers and colours too! Thanks for joining us at Sketch Saturday this week, hope to see you again soon! x

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: