сряда, 1 февруари 2012 г.

Voodoo Love

Така е хора.. Любовта не е само рози, бонбони, сърца и сладникави имена.. ;)
Много ми се прииска този път да подходя към Св. Валентин по един по-различен и майтапчийски начин. На пук на всичкото розово и червено да заложа на съвсем различни цветове и да се пошегувам с любовта. Е, не съм толкова смела да си правя шеги с нея в истинския живот, но затова пък в картичкоправенето - мога да си експериментирам колкото си искам. :)
Печатът, който съм използвала е на почти две години, но все още е сред тези, които най-си харесвам. Жалко само, че заради тематиката му, не мога да го ползвам често, но затова пък винаги е с удоволствие.
В комплект с картичката този път уших една вуду кукличка - репродукция на тази от картинката. ;)










Вече сте се сетили сигурно, че туй всичко го правих по повод новото Забавлятелство, което този месец е под емблемата на любовта и заедно с останалите вдъхновителки ви предизвикваме да направите Любовна или Сватбена картичка или друг хартиен проект. :)



20 коментара:

  1. Гери, картичката ти истински ме грабна - много ценя иронията, да не кажа, че и цинизма в определени граници ;). Добре е да не се вземаме прекалено насериозно. Но твоята идея е била да е забавна и си я постигнала! Браво!
    P.S. С удоволствие ще участвам с един бонбонен комплект в Забавлятелството!

    ОтговорИзтриване
  2. Ей Герита направо ме уби тоя път:)))))Супер яка е станала картичката,а куклето е уникално:))))Много ми харесва различния начин,по който си поднесла любовното послание:))))И този път ще взема участие в забавлятелството,че сраааааааам.
    Гушки:))))

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна картичка, Гери! А комбинирането с вуду куклата е невероятна хрумка! Благодаря за доброто настроение, което ми създаде! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Аз само не разбрах - ти защо не ме попита аз съгласна ли съм да праЙш такава картичка, а?! Безобразничка!!!

    Хихи - е - както вече ти казах - мноУ ме кефи картичката. И да кажем на хората да си знаят, че тая кукличка е около 5см висока, чак ти се зачудих на акъла кЪк си я направила толкоз малка :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Ха, ха, ха...не мога да се успокоя от смях. Направо ми изпълни деня:-)И душата. Споделям мнението ти относно празника и много ми харесва подхода към него, а картичката и куклата....трепач са от всякъде.

    ОтговорИзтриване
  6. хаха, прекрасна идея, много чувство, малко дарк, но адски свежо, чудно е Гери!

    ОтговорИзтриване
  7. Ох,че е сладка! Това жълто така те грабва! Разкошна е!
    И да разбереш колко ти харесвам идеята ще ти кажа,коя песен ще върви за фон:I Put A Spell On You на Creedence Clearwater Revival (http://www.youtube.com/watch?v=4R6nmKjcSeU)
    С пълното съзнание на тескста вътре аз си я избрах за сватбена песен! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Хаха много весела картичка, различна и оригинална :) Представям си ако подаря такава на милото...хихи ще ме помисли за луда.Браво Гери, много ми харесва :)

    ОтговорИзтриване
  9. Хехехе, успяла се да се пошегуваш мяйсторски с любовта. Много сладък начин да кажеш "обичам те, толкова си мой, че даже имам твоя кукла" :)

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотия е тази картичка! Всичко е точно подбрано и е много, много красива!

    ОтговорИзтриване
  11. Eee, направо с гръм и трясък ни предизвикваш. Стахотни са.. е куклата е леко зловеща, но в комплект с картичката всичко е наред - супер са! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  12. Лелееее, Герии, направо ме закопа с тази твоя идея! И сега не смея да кажа нищо напреки на нея, освен да я похваля, че току-виж си ушила една вуду кукличка приличаща на мен и си я набола с още повече карфици! Хи-хи! Това в кръга на шегата! Наистина много нестандартен подход да покажеш на някой любовта си, но за сметка на това супер оригинален и майтапчийски! Мнооооооого ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  13. Страхотна е тази картичка и това човече... много ми е смешничко.

    ОтговорИзтриване
  14. Ехее, толкова нестандартна идея! Много ми харесва! А изпълнението, както винаги е перфектно!

    ОтговорИзтриване
  15. Много сладуреста и веселяшка картичка! А и куклата много си я бива! Много ми харесват!

    ОтговорИзтриване
  16. О, Гери, направо се влюбих в тази рошла с иглите - много, много ми харесва толкова е закачлива и различна, а куклата към нея е страшно хрумване :)

    ОтговорИзтриване
  17. Хехе, Гери, уникална си! Как го измисли това? Идеята е страхотна и много ми хресва този страшничък елемент във всичко. Бърррр... :о)))

    ОтговорИзтриване
  18. Хаха, Гери, супер сладка шегувка. :)Вуду кукличката е много яка! :)

    ОтговорИзтриване
  19. Оле, какво направихте вий? :) Сега как ще отговарям на всяка поотделно, ммм?:)
    Направо ме ошашавихте, ама ми е едно сладко на душата, че Ви е израдвала мойта леко зловеща идея. Хихи :) Благодаря на всяка поотделно, щастливо и много ухилено за милите думи :) Гуш!

    ОтговорИзтриване
  20. Ха-ха..аз тогаз се въздържах, ама..да си кажа сега..Напук на твоя шеговит и смел подход към любовта реших да направя много бонбонени и розови картички..ей тъй..за равновесие..
    Иначе идеята ти е трепач...Аз обаче не съм толкоз смела..и..ей на..карам си традиционно.. :):):) Ама да знаеш..,че идеята много ме грабна и..всъщност..много ме вдъхнови и ..вече почти цял месец си ходя нахилена и на влюбена тема.. :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: