събота, 24 септември 2011 г.

(За)пленяващо

Късничко е вече и нямам муза да пиша много, но не можех да не мина за мъничко от тук, за да споделя една картичка, която вече е при своята рожденичка, а именно Рали - стожерът на Двете Елши.
А това нетърпение, което ме тресе да Ви я покажа е, защото е доста различна от нещата, които по принцип правя. Макар този винтидж-романтичен стил много да ми харесва - обикновено ми трябва доста време за нагласа, за да ми се получи.
Тук всичко започна от листа хартия... Вдъхнови ме клетката и така тя се оказа основен акцент, върху който надградих всичко останало. Сложих и една дървена клетка, която обработих с бялата кракле боя на Тим Холтз. Сърцето, което плених в нея, пък го обработих с UTEE (Ултра плътна ембосинг пудра), за да се получи този стъклен ефект. После състарих краищата на хартията, леко загатнах с фонов печат - старинно писмо, намачках панделката и добавих малко цвят, върху иначе бялата розичка.
Та така.. уж нямаше да пиша много.. пък то.
Ето я и картичката най-сетне..





5 коментара:

  1. Прекрасни идея, изпълнение и усещане за винтидж! Wow! :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Много е /мислех да кажа готина, но май наистина точната дума е / запленяваща :)

    ОтговорИзтриване
  3. ЗАпленяващо не, ами направо омагьосващо. Наистина е красиво!

    ОтговорИзтриване
  4. Стожерът със сигурност е бил запленен :) Картичката е в типичен Рали- стил. Трябва да призная, че и на теб доста добре ти се отдава. Гери, а дали пък не ти е време да експериментираш?

    ОтговорИзтриване
  5. Гери, прекрасна картичка, явно музата за ретро-романтизъм този път те е обзела много добре и си се справила чудесно!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: