понеделник, 12 септември 2011 г.

Любим печат

Като един ревностен фен на печатите, сигурно се досещате, че ми беше много трудно да си избера любим печат измежду всички. Да, има някои, които определено оглавяват класацията ми на употреба. Така като си разглеждам блога - най-много публикувани картички имам с печата на младоженците на Lili Of The Valley и въпреки, че наскоро отново направих една сватбена кутийка с тях, която сега ще Ви покажа, реших в новото Предизвикателство на Елшите, което зададе Ем, да използвам друг.
Това драконче си го харесвам много отдавна. Влезе ми под кожата още като го видях и благодарение на Нана от няколко месеца съм негов горд притежател. Много ти благодаря, мила! Гуш! Обаче така и не успявах да направя нещичко с него до сега. Интересното е, че още като го получих - оцветих 5 дракончета в различни цветове само защото супер много ми се оцветяваше и така си стояха докато едва наскоро намерих на това розовото - картичка.

11 коментара:

  1. Леле, само колко много го обичам този печат с дракончето! Действително е неустоим и много се надявам и аз да съм като теб негова горда притежателка! (:
    Иначе цялата картичка е такъв бонбон, че май вече ми е фаворит сред останалите ти красоти.
    Наистина не знам как да опиша колко дълго не мога да откъсна очи от нея!

    Само едно въпросче: Това пънчът Monarch butterfly на Марта Стюард ли е?

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, тази рамчица на кутийката е страхотна! Всъщност цялата кутийка е много хубава. :)Картичката с дракончето е много сладка.

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, таз красива рамка не те ли досрамя да публикуваш, без да кажеш как, от къде, защо...? :)

    ОтговорИзтриване
  4. Дракончето е в моите любими цветове и с любимата ми гардения!!! Много ми харесва, а за кутийката просто нямам думи - страхотна и този обков... !!!!!!!!!!!
    Гери, още чакам мастер-клас за магнитчето с прозорче.Моляяяяяяяяяяяяя те!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Хлъц! И няма как да е по друг начин, след като видях тези прелестни творения! До сега не съм виждала по тържествено изглеждащо вмъкване на този печат! Великолепие и разкош! И Нана е права за рамката!
    А картичката с дракончето грабва още от пръв поглед и... завинаги!

    ОтговорИзтриване
  6. Гери уникални са и двете:))))Печатите са супер сладурски,а идеите ти за кутийката и картичката са много ама много яки:)))Ще се съглася с Нана обаче,че е много егоистично да не ни споделиш инфо за рамчицата:))))
    Цунки:)))

    ОтговорИзтриване
  7. Хаха, сладурки! Много Ви благодаря! В кутийката имаше и картичка ама нея я правих в последния момент и не можах да я снимам...и сега ми изглежда малко пусто, но се радвам, че ви харесва!

    Рамката е просто стикер. Находка, която намерих случайно в Джъмбо при декоративните стикери, които се залепят за стени. Навярно все още ги има в София. Не зная за другите градове. Те са комплект от 2 рамки - тази - по-голямата и една по-малка със същата форма. Мисля, че бяха на цена от около 3 лв. Имаше и още един вид - елипсовидни - пак с подобни мотиви.

    Бора, пънча е точно този. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Мери, мила, магнитчето не е нищо особено, прави се досущ като картичките с шейкър елементи.

    Ето тук - едно много добро уроче, за да се ориентираш как става номера. :)

    http://www.youtube.com/watch?v=Vl_pEQjR7xw

    Усмивки и ако нещо не е ясно - питай, ще помагам. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Рамката ми взе акъла!!!
    НИКОГА не бих се сетила че е стикер!

    ОтговорИзтриване
  10. Благодаря ти, Гери за линка!!!
    Ще го разуча в най-скоро време.

    ОтговорИзтриване
  11. Сватбената кутия е невероятна!!!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: