сряда, 27 април 2011 г.

Едно бюро и хиляди усмивки

Здравейте момичета,
Наскоро и аз правих реорганизация на работните пособия и понеже Тони повлече крак, сега се оказа, че е най-подходящия момент да снимам моето местенце, докато не съм разхвърляла безобразно отново. Вдъщност до преди тази зима се ширех на едно друго дваж по-голямо бюро в другата стая, но тъй като блока ни единодушно спря парното и се принудихме да вземем климатик - трябваше да се преместя в топлата стая, ако не искам да кристализирам докато творя.
За тази цел си взехме и това малко бюро, което ще Ви покажа и се наложи на него да побера всичко, което използвам най-често. Така го натъпках, че реално не остана място за Cuttlebug-a и шевната машина. Те си останаха в другата стая, където цяла зима прескачах за няколко минутки да потракам със зъби докато шия или режа нещо. :)
За сега още съм в чуденка дали да местя през лятото всички тъкъми отново там, но ако съвсем ми отеснее ще му мисля.
Бюрото ми се намира между прозореца и спалнята ни, и е широко около метър.



А това е поглед по-отблизо с обяснения какво има отгоре. :)




П.П.Едва като публикувах видях колко са ужасни снимките в голям размер.. Съжалявам за това, ама обещавам, че при първа възможност ще ги подменя..Честна картичкоправяческа!

15 коментара:

  1. Ама много е прибрано всичко!!! От теб не го очаквах - браво :)

    ОтговорИзтриване
  2. Очарователно много джунджурии много мой тип, на учудващо малко местенце :)
    Изревнувах за онова синьото с чекмедженцата /в дясно/, моите са само три :(, къде съм гледала...по дяволите :D

    ОтговорИзтриване
  3. И ти си имаш чудесно хоби кътче! И всяко нещо си има място! А аз сега се замислям, че един ден като оправим стаята, в която сега се помещавам и която е бъдеща втора детска, и мен ме чака пренасяне в спалнята!

    ОтговорИзтриване
  4. Първото ми възклицание е като на Течка- ама мнооооогооо си подредена, Гери...мноооого!С такъв кеф разгледах всичко...Впечатлена съм от количеството печати и копиците ти - нещо което аз нямам в такива количества С за сметка на пънчовете/...
    И - до Сънчо, под него, в най-горното чекмедженце...не разбрахме какво има - ха ха ха, прикри нещо, което да не видим.И на радиатора до прозореца има една кутияяяяя!
    Сега без майтап - завиждам ти на подредбата и на чудесните материали, пособия и джунджурийки... - пожелавам ти да ги множиш, защото така ще ни показваш още по изумитерни неща!
    Гуш!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Te4e, тъй ти се струва щото всичките буклучки, изрезки и т.н. неща съм ги набутала под бюрото на това чудо дето се издърпва.
    Всъщност подредеността не ми е от силните качества, но материалите си ги прибирам, защото Мърли иначе бързо ще им види сметката. Ще ги надъвче, разсипе, разпилее, разкъса и всичко, което се сетиш, че може да прави една непослушна котка. ;)


    DSdiva, и двете шкафчета (това с шарените чекмедженца, както и синьото с 6-те чекмеджета) съм ги взимала от Джъмбо.. ама преди около година вече..
    Знам, че шареничките още ги има, но за сините - не зная.. Много е вероятно да имат вече още по-хубави. :)

    Miss Emerald, в спалнята никак не е зле да ти кажа.. Така може да си твориш докато половинката ти гледа мача например и да си правите компания. :)

    Дани, от твойто набито око нищо не може да убегне. Цялото синьо шкафче е пълно с хартиени цветя, разпределени по цветове. Най-отгоре държа гумичката за триене и няколко инстантни лепила, а в най-долното чекмедже имам около 16 броя мини-пигментни цветни мастила. :)
    В кутията върху парното от ляво са ми панделките. Държа ги в 5 кутии, разделени са на два вида по ширина, на такива, които са на ролки, дантелите държа отделно също, както и панделките с шарка и картинки.

    ОтговорИзтриване
  6. Как си събрала всичко и колко е мнооого,страхотно!Благодаря ,че сподели с нас,беше ми много интересно!

    ОтговорИзтриване
  7. Ей, колко сладко местенце! И със сигурност - много удобно. Очите ми останаха в картоните - колкото и да имам, все ми се иска още:))

    ОтговорИзтриване
  8. А Гери, аз искам да видя розовата кутийка дето пише дьрвени печати. Много хубаво местенце.
    Олее, ако беше моя Алекс у вас...

    ОтговорИзтриване
  9. Ето къде се раждали усмивките! :)Това е едно обикновено бюро, но престоят на него води до зашеметяващи резултати! Човек наистина може да ти завиди на колекцията от копик маркери и печати!
    Страхотно местенце! (:

    ОтговорИзтриване
  10. Употребата на кутиите за дискове много ми допадна. Браво за идеята!

    ОтговорИзтриване
  11. :)Много уютно местенце, Гери.
    И аз искам такива шкафченца.И какво да правя сега като у наше село няма Джъмбо :(

    ОтговорИзтриване
  12. Браво Гери,всичко е толкова подредено и под ръка. И на мен много ми харесаха пластмасовите шкафчета. Ако ходя до Джъмбо ще проверя.

    ОтговорИзтриване
  13. Да бе, показвай сега...като ти е подредено...
    Както знаеш, аз искрено ти завиждам на синьото шкафче и съдържанието му...Ако някой ден и аз успея да се подредя, ще си покажа и аз моето бюро (и дано Жоро да е успял да го разшири ;-))

    ОтговорИзтриване
  14. Гери, много сладко местенце :О)

    ОтговорИзтриване
  15. Гери, и аз много се радвам,че сподели цялата тази подреденост и красота с нас. А сега ще чакам да ми пишеш на maistoriikite_na_petinka@abv.bg, за да знам къде да ти изпратя наградката :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: