понеделник, 18 април 2011 г.

Лимон-ада

Здравейте дами!

Караоке преживяването беше супер! Всъщност надмина очакванията ми. Ние разбира се бяхме една от най-забавляващите се компании, независимо от това, че ни един от нас нямаше певчески данни.
Даже моя милост се престраши да пее, но.. в квартет. Което беше доста стратегическо решение, защото ако някой не успее да прочете навреме текста или го сбърка - има още 3-ма, които ще замажат положението.;)

За мое учудване имаше невиждан наплив от неосъществили се певци. Една част, от които си беше повече от очевидно защо са попаднали в тази категория. Но пък не мога да си кривя душата и да не кажа, че имаше 2-3 таланта, които се отличаваха със завидни гласови данни. Чак се учудих колко добре им се получава. :)

Като цяло след посещението ми на караоке-бара стигнах до заключението, че непременно ще повторя! ;) А пък който не е бил на такова място - горещо му препоръчвам поне едно посещение дори само от любопитство. ;)

Накрая ще Ви покажа и картичката, която се въртеше в главата ми отдавна, но понеже счупих иглата на шевната машина (не ме питайте как), направата й се отложи доста във времето.




И да Ви поздравя с песничката, която пяхме с малко данни, но огромно желание на караокето.





6 коментара:

  1. Радвам се, че си си изкарала супер на караокето. Някой ден и аз ще отида да се пробвам! :)
    А от друга страна, това е много свежарска картичка! Така ме радва този мишок! :]

    ОтговорИзтриване
  2. Много забавна картичка! Също и песничката, която си пяла- това е една от любимите ми детски песнички!

    ОтговорИзтриване
  3. Много сладък мишок,а и ми се допи лимонада.Знам, че не се познаваме добре,но ако решиш да събираш група на най-лошо пеещите да не забравиш да ме викнеш и мене.

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина мишока е супер сладък, а картичката свежа и закачлива! А този текст за надпис ми се върти и на мен в главата, не за друго, а защото имам умалено копие на кухненска дъска за разяне с 3D лимончета, върху нея имаше залепени листчета, които отдавна изписахме, но ми беше жал да я изхвърля, тъй като е страхотен магнит и съвсем скоро ще й направя една нова премяна, за да продължи гордо да стои върху хладилника!
    Поздравления и за смелостта да се включиш дори и в квартет на караокето! Не знам дали бих могла...

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката е супер свежа ,точно като глъка лимонада в горещ ден,много ми хареса!
    За кариокито,първия път е труден после ти идва едно желание постоянно да пееш,поне при мен беше така.

    ОтговорИзтриване
  6. Много сладурска картичка!
    Поздравления за караокето - аз съм от тези, които най-вероятно никога няма да се включат, защото има вероятност да изпразня заведението, ако запея :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: