сряда, 23 март 2011 г.

Една нова картичка, една стара картичка и една "заразна" награда

:) Добър вечер, мацки..
Тъмно е, късно е и... ми се спи! :) Колко учудващо за 01ч посред нощ, а?:)
От край време си мисля да си променя режима, обаче съм като караконджул... и това си е.
Няколко дена по ред правя ей тази картичка. 1-во оцветявах момиченцето една камара време.. Не мога и аз да повярвам, че откакто правя картички това е първата червенокоска, която правя.
Пу-пу да не й е уруки. Ха-ха-ха:) Опитвах се да я нагодя за един скеч, но опита ми се сгромоляса с гръм и трясък, защото противно на всичките ми желания, ръцете ми направиха нещо тотално различно от въпросния скеч. Тъй че се получи картичка, правена с безцелно удоволствие.





Втората картичка вече Ви е позната, но тъй като се опитвам да събирам всичките си картички в блога, реших да си я публикувам и тук. Вече сте виждали полските мишоци и няма с какво да Ви изненадам, но пък няма да пропусна да опомена повода, по който я правих - Предизвикатеството на Двете Елши и разбира се да Ви поканя да участвате, ако темата Ви е вдъхновила както вдъхнови мен.. (че и по-добре от мен).



И за финал, но не на последно място, искам да благодаря на всички сладурки, които наградиха блога ми. Щастлива съм, че толкова много хора намират вдъхновение на моята страничка и се връщат отново и отново. Наистина това е както радост, така и отговорност и се надявам, че и занапред ще Ви е приятно в моето хартиено царство. :)
Простете ми, че ще ми е трудно да Ви изброя поименно - толкова сте много. :)
Аз няма да предам нататък, защото не съм много фен на този тип игри. Надявам се да не Ви засегна..И за да се реванширам реших да изпълня поне половината от условието на "щафетата", а именно да кажа 7 неща за себе си.


1. Имам котка - казва се Мърличка... Името й е съчетание от две неща. Когато я намерих във входа на блока ни - дребусна и зъзнеща - вонеше нечовешки. Дожаля ми и я прибрах. Разбира се изкъпах я и се преборихме с ароматът, но прозвището от тогава й остана. Сега се оправдавам, че вече е придобило друг аспект - сиреч, че е Мърли, защото много мърка. :)

2. Завършила съм финанси, но работя в информационна агенция. :)

3. Не умея да върша повече от 1 нещо в едно и също време. Затова компенсирам този си недостатък с бързото вършене на много неща едно след друго.

4. Отделям на всяка от картичките си ужасно много време. Между 2 и 3 часа, заедно с почесването и връткането на стола, а пък понякога и доста повече.

5. Обичам sci-fi филми, трилъри и ужаси предимно.

6. Много обичам да чета Джеймс Ролинс и Майкъл Крайтън. Понякога ако имам муза пиша приказки.

7. Импулсивна съм. Казвам това, което мисля, не умея да си трая и не обичам да ми се налага чуждо мнение.

14 коментара:

  1. Ти хубаво в 1.00, а мен питаш ли ме какво правя в 3.00 посред нощ .. :))) май същото .. :))
    Аааа, Гериии, тази червено-цветна картичка е убийствено жестока!! Цъфтетата, преплетените клонки (заврънтулки), хартиите .. Моите!!! И дамата е разкошна, ама повече си падам по предно-изброените. :))

    ОтговорИзтриване
  2. Ако трябва да посочвам фаворит от двете картете, избирам втората. Води с няколко пункта в личната ми класация само заради комбинацията лила-зелено. Но и по двете има интересни детайли. По първата - как ме радва това проточващо се нагоре цвете, не е истина. И цветчетата му и листенцата и заврънтянките:)Но се влюбих в мешоците:)

    Само 2-3 часа за картичка? При мена правенето на една се превърна в неколкоседмичен ритуал:( То затова и толкова рядко участвам предизвикателства. По- скоро не участвам. Ама...трудно...стана

    Да не завършвам така минорно, ето ви по една усмивка и хубав ден :) :) :) :) :)
    :))

    ОтговорИзтриване
  3. Спинкам още, затова съжалявам за толкова ужасно неграмотно написания коментар!!!Можех поне мИшоци да изпиша като хората.
    :)

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, да знаеш, че картичките ти, правени с безцелно удоволствие ти се получават жестоки! Това момиченце е много фино, направо ти завиждам за търпението, с което си го оцветявала и изрязвала. Прекрасни хартии, прекрасни цветове!

    ОтговорИзтриване
  5. Гери тази червенокоска е супер сладурка:)))Винаги ми е харесвало как съчетаваш цветовете и хартиите:)))Това със заврънтулките,цветчетата и листенцата и на мен ми хареса много:)))Мишлетата също са много готини :)))Много ми допада как си направила картинката като прозорче :)))
    Поздравления за наградата:)))
    Това с твоето коте ми напомни за котката на една позната:)))Тя се казваше Бълхурия,защото когато я намерили била също мръсничка и пълна с бълхички:))))
    Целувки и хубав ден:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Да и на мен ми харесва клончето с цветчетата на първата:) и цветовете, и червенокоска!

    Харесвам и мишоците-всички печати с тез герои са много закачливи!

    И аз харесвам Майкъл Крайтън и гледам sci-fi сериали:), но мога да правя няколко неща на един път:)

    ОтговорИзтриване
  7. Гери и двете картички са страхотни,но първата много ,много ми хареса!Косите ги правиш толкова раздвижени,чудесна червенокоска се е получила!

    ОтговорИзтриване
  8. Много суперски картички, Гери! Мишки много не обичам, но твоите много ми харесват. Първата картичка ме завладя изцяло!

    ОтговорИзтриване
  9. Здравей,
    И двете картички са страхотни, но като че ли първата ме грабна повече. Ти си една от моите вдъхновителки ;)

    ОтговорИзтриване
  10. Да ти дам наградка, а? Хаха, майтапче!
    И понеже напоследък все разправям как искам да критикувам някак все пропускам да кажа, че най-обичам да няма какво да критикувам. При теб ми е така и ми е СУПЕР, независимо дали го казвам или не! гуш :о)

    ОтговорИзтриване
  11. А аз да ти дам ли наградка? :) Без майтап.
    ...Май нямаш нужда, зарината си с достатъчно. Само ще ти кажа, че винаги разглеждам хартиеното ти царство с голям интерес и усмивка на уста :)

    ОтговорИзтриване
  12. Аз давам награда за блог: http://mi6o-boxo.blogspot.com/2011/03/blog-post_29.html

    Много са красиви картичките - страхотни са!

    ОтговорИзтриване
  13. Гери, с удоволствие прочетох нещата за теб. А картичките - страхотни са, и двете.

    ОтговорИзтриване
  14. Гери,малко зараза и от мен :)))))
    Имам наградка за теб в моя блог http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/!Лек ден!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: