събота, 11 декември 2010 г.

Запечатано с усмивка

Отдавна се канех да напиша този пост и ето, че днес вече има още една причина да го напиша най-сетне. Откакто имам списъка с адресите на доста от картичко-сладураните се старая да успявам да ги зарадвам с картички за РД-то. Последната зарадвана е Кари, която преди мъничко ми каза, че е получила картичката ми, и сега мога спокойно да я покажа и на вас.





А сега е ред аз пък да се похваля какви страхотни картички получих за моят рожден ден, който беше миналия месец. :) Успях вече да благодаря на всяка сладуранка поотделно, но искам отново да им кажа, че много ми стоплиха сърцето, защото готиното е в това, че никога не знаеш от кого точно ще получиш картичка и винаги си изненадан много приятно! :)
Благодаря Ви - Дани, Деси, Теди, Тече и Иренка! :)

Ето ги двете чудни цветни картички от Деси и Дани. :) Деси е пресъздала в стилизиран вариант моят сватбен букет, който беше от оранжеви рози и кали. :) Много идейно, нали? И много мило, че е запомнила този важен ден в моя живот.
А пък в нейната страхотна празнична картичка, Дани беше написала едно страхотно стихче, както само тя може. Супер весело и забавно.. а сега нека Ви е любопитно какво е било..;)



А тези двечките са от Теди и Иренка. :) И в тях личи, как са правени с мисъл и чувство точно за мен. Веднага като видях картичката от Иренка я асоциирах с няколко неща - с феичка е, заради името на блога ми, синичка е, защото до скоро моето царство тук беше синьо, и е с блещукащи камъчета, заради това, че обичайното ми амплоа в интернет е Блещучка. :)



И ако сметките Ви не излизат, това най-вероятно е, заради някоя алчна пощаджийка, която е отвлякла хубавата ми картичка от Течето. Но аз не съм загубила надежда, че ще дойде и когато това стане, ще си я добавя тук към тази страхотна колекция. :)

6 коментара:

  1. Всичките са прекрасни! И твоята и тези, които си получила - просто разкош :)!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е картичката за Кари, много ми харесва как си съчетала цветовете!
    Много хубави картички си получила! Жалко за картичката на Te4eto - дет' се вика и пощаджийката е човек, нека и тя се порадва :).

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, мила - прекрасна е картичката ти, такава една пъстра, шаренка - все едно ще продума!Много чар има в красавицата на картинката!
    Радвам се, че и моята е пристигнала и не се е загубила по пощите - дано и тази от Течето пристигне....
    Гуш и много усмивки през уикенда!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка :) И рожденските, които си получила, са страхотни. За съжаление и пощите, и пощальоните, и куриерите... в бг нищо не е като хората :(

    ОтговорИзтриване
  5. Гери, много сладка картичка!
    Страхотни картички си получила!

    ОтговорИзтриване
  6. Гери, картичката за Кари е просто невероятна :)))
    А би ли ми казала откъде мога да се сдобия с тези прекрасни цветчета, които слагаш или ти сама си ги правиш:)))

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: