четвъртък, 9 декември 2010 г.

Празнично и Снежинчесто

Много обичам украшения за входната врата. Ние имаме късмета да сме с две врати - т.е. едната от тях прегражда общия етажен коридор на два апартамента. И така не ме е страх, че като си слагам красоти на на вратата, те ще изчезнат.
Сменям си ги според сезоните. А сега е сезона на Коледните венци. :) Миналата година бях направила страхотен традиционен коледен венец в зелено и червено, но тази бях решила да направя нещо по-различно. И така като си щъках по блоговете попаднах на този урок на Cath, за страхотното украшение, което ще Ви покажа. :)
В тон с Новото предизвикателство на Елшите, зададено ни от Ем, съм използвала топъл ембосинг за снежинките по листчетата на цветето.
Започнах да използвам тази техника много след като започнах да се занимавам с картички, обаче след като се научих и не мога да се наситя на чудесните неща, които могат да се правят с нея. Така че с нетърпение ще очаквам да видя какво ще ни покажете и Вие. :)

Тъй като съм страшен фен на Мо, мисля да се пробвам и да видим дали пък няма да ми се усмихне щастието да ме вземат в Мечтания екип на Мо. ;)

There's so many things that you can make to decorate your home for Christmas. This year I decided to make something different for our front door. As I live in a flat I don't need to worry whether the paper will go wet when it's raining. So, here it is. I made it by this wonderful tutorial by Cath.
I hope you will like it!

I'm gonna show it in the Mo's Dream Team blog, as they are looking for some new members. :)





14 коментара:

  1. Гери, каква прелест само си направила! :) Благодаря ти за урока! Мисля да направя и аз за нашата врата. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, прекрасно е :) Неуморна си като малък коледен елф, колко красоти си натворила за отрицателно време :) Без дъх останах, докато разгледам всичко. Успех с dreamteam- а на Мо (и само да посмеят да не те вземат)!

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубава снежинка :) Браво много ми харесва стилът ти и всеки път правиш все по интересни неща. И аз ще направя такава украса, но за основа ще ползвам стар диск :) че все още не ме бива с изрязването на детайлите:) Пожелавам ти успех и късмет за екипа на Mo :)

    ОтговорИзтриване
  4. Гери мила прелестен е:))И сладурския Гаврошчо:)))Браво и много успех:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Адашчееее, великолепна украса - всеки път ме изненадваш! Гушки

    ОтговорИзтриване
  6. Наистина си фея- феята на красиво изработените неща! С каквото се захванеш го правиш съвършено-дали щиенето, ембосинга или който и да е проект, всичко, което излиза изпод ръцете ти е перфектно! Не може да не те вземат при Мо- ти си най- доброто за техния тим. Успех!

    ОтговорИзтриване
  7. Гери, чудесна снежинка! Повече ми харесва от тази в урока! Вълшебна украса!

    ОтговорИзтриване
  8. Гери, успех ти желая! Наистина много добре ще се впишеш в екипа на Мо :). Аз колкото и рядко да използвам картинки, не мога да не призная, че по-красиви от техните печати не съм виждала. А ти ги прилагаш по изключителен начин :).
    Благодаря за урочето! Мисля, че благодарение на теб току-що намерих още едно приложение на копчетата си :).

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна красота! Невероятно красива цветова комбинация, а за печата нямам думи. Непременно ще гледам урока, че ме досърбяха ръцете да направя нещо подобно. Успех, дано екипа на Мо оценят прекрасните неща, които правиш.

    ОтговорИзтриване
  10. Истинско бижу,много е красива!

    ОтговорИзтриване
  11. много много красива снежинка!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Уникална красота си създала отново, браво на теб и твоите сръчни ръце!

    ОтговорИзтриване
  13. this is delightful Gery.
    Thank you for entering in our Dreamteam DT Call.

    ОтговорИзтриване
  14. wow what a great idea and so beautifully made...thanks for joining in with the Dreamteams DT call
    Mina xxx

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: