четвъртък, 2 декември 2010 г.

Боц оттук, боц оттам..

С риск да Ви разочаровам, че заглавието не олицетворява гоненето на непослушни грахчета с виличка из чинията, го избрах във връзка с чистак-бърсак новото предизвикателство на Елшите, което моя милост е замислила. ;)
Гордо смятам да кажа, че след няколко тренировки с машината и хартийките, финалния резултат учуди дори мен. До този момент бях шила само прави тегели и вече така съм ги избарала, че мога и със затворени очи да ги правя. (хи-хи)Обаче, шиенето по неправилна форма - в случая кръг - си беше изцяло ново преживяване... включващо най-вече - няколко надъвкани хартии, сочни благословии и тройно препотяване докато внимателно натисках педала на шевната машина, шиейки "официалната" версия на картичката. ;)
Ето я и нея:



А пък вие, шивачки мои, запрятайте ръкави и Ви чакаме в при Елшите, без значение дали шева е от истински конец или е просто декоративен. ;)

9 коментара:

  1. Гери мила всеки път поста ти е изпълнен с толкова сладурски обяснения:)))Много ме радваш:)))Трябва да опиташ да напишеш детска приказка:)))Та за картичката:))))Невероятна е ,а кръгът с шевът е просто профешънал:))))))Бравос и за предизвикателството ще се включа:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Ще гледам да намеря време да се включа тази седмица. То си е истинско предизвикателство за моите способности на начинаещ шивач.Перфектни са ти шевовете. А постът ти е много духовит:-)

    ОтговорИзтриване
  3. Така си е- шиенето по кръг препоти и мен :).
    Макар фонът да е тъмен, картичката ми оставя много светло чувство :). С тия блещучки наоколо :). Много е празнична :*

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е картичката, Гери!
    Не мога да спра да й се наслаждавам.
    От кога се каня и аз да си поръчам картончета, печати и всичко необходимо, но като гледам вашите красоти и се обезкуражавам.
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  5. Първо от заглавието си помислих, че си шила копчета - нали се сещаш:
    "... боц оттук, боц оттам
    копчето заших си сам" и чак после разбрах за какво иде реч :-)
    Обаче тегелите ти са пИрфектни!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна картичка! Аз плат в права линия не могада ушия, ти си направила нещо толкова невероятно от хартия!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Шегуваш ли се ?:))))) Получило се е страхотно, изобщо не личи, че си имала затруднения каквито казваш :)

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасна, суперколедна картичка. Въпреки хроничния недостиг на време напоследък, успях да се включа в шивашката кооперация тази седмица ;-))

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: