понеделник, 22 ноември 2010 г.

За Мама

Моята мила майка след една седмица има рожден ден. :) А най-хубавото е, че ще ни дойде на гости тогава.:) Малко от вас знаят, че всъщност съм варненка и това, че от няколко години живея в София не променя този факт. Много се гордея, че съм именно от този красив град и същевременно ми е мъчно, че не се прибирам често. Брат ми също живее в София и това е още един повод за щастие, че мама ще дойде, за да сме всички заедно на нейният празник. :)
Въпреки, че не пропускам повод да й подаря картичка, ми се иска всяка следваща да е още по-хубава. Тази година впрегнах цялата си любов в направата й, а и за мой късмет попаднах на това сладко момиченце, което по стечение на обстоятелствата доста прилича на мен като малка. :)

10 коментара:

  1. Ооо,Гери,колко мило ми стана от поста ти. Наистина е много хубаво поне по празниците да си с любимите хора,в случай че сте разделени през другото време.
    А картичката е прекрасна.Нежност и любов.Отсега ви пожелавам щастлив празник:)

    пп.много ти е сладурска новата "дрешка" на блогчо;)

    ОтговорИзтриване
  2. Гери мила картичката е прелест и това,че маминка ви идва на гости е толкова хубаво:)))))Няма нищо по-прекрасно от семейната сбирка,а за такъв чудесен повод.....:))))Да е жива и здрава и много да си я слушкате:)))Честито ново именце на блога и нов облик:)))Страхотен е:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесва и на мен, новата премяна! Аз за теб и твоята мила майка - най-сърдечни поздрави, желая ви да сте заедно, да сте близки и горди един с друг!

    ОтговорИзтриване
  4. Великолепна е! Направена с много любов и емоция :) Честит нов скин на блога ти, Гери! Минала си на лилава вълна май...

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката ти много ме рзчувства, моята майка живее в чужбина и напълно те разбирам как се чувстваш. Пожелавам Ви хубав празник и да е жива и здрава майка ти

    ОтговорИзтриване
  6. Много е хубава, Гери! И е чудесно, че ще можеш да я подариш лично. Радвам се за теб :).
    Честита премяна на блогчето ти. Много вълшебно е станало :).

    ОтговорИзтриване
  7. Много сладка картичка, Гери. За майките най-хубавото, разбира се. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Много е сладурска картичката и наистина нещата направени с много любов винаги се получават страхотни.Цветовете са завладяващи и нежни.
    Приятен празник ви пожелавам.
    И като допълнение ще кажа, че и моята мама в момента живее със сестра ми във Варна и се виждаме 1-2 пъти годишно, което е много тъжно...

    ОтговорИзтриване
  9. Гери, прелестно красива картичка, много ми харесват всички детайли :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: