понеделник, 15 ноември 2010 г.

Мяу

Добра Ви вечер, мили дами! :)
Аз пак съм яхнала лилавата вълна и се шмугвам набързо преди да си легна, да Ви покажа поредната картичка, върху която се потих тази нощ. :)

13 коментара:

  1. Много е сладка :)Тази картичка ме накара да се усмихна. А висулката котка просто ме очарова :) Страхотна е, много ми харесва.

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, прекрасни цветове, харесват ми акцентите, които си добавила, красиво оцветеното момиченце, заврънтулките във фона, перличките и шевовете :) всичко е премислено и точно на място. Само нещо около надписа Hello, накара погледа ми да се задържи по-дълго от необходимото, но немога да преценя, какво е :) но сигурно това е била и целта ти, както и да е - Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. :) Хихи, Рали, не ми беше това целта, ама знам какво имаш пред вид. Черен е. Затова и на фона на всичко останало се набива на очи.. Ама толкова го мислих и не знам дали ще ми повярваш, че го напечатах поне в 5 различни цветови комбинации, но нито една не ми хареса и на края оставих тази, че беше най-приемлива. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, чудесна е. Много джиджана тая мома, че и с котка, че и в лилаво. Разкош.

    ОтговорИзтриване
  5. Много е сладка, Гери! Страхотни цветове си използвала и хартията е страшна. :) Колкото до печата, мястото му е в средата, точно над панделката, дори леко да я застъпва. Така отмества погледа от картинката, но не е голяма драма. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Много свежа картичка, Гери! И цветовете, и хартията, всичко е много подбрано.Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  7. Прелестна е, Гери ! Не съм много по тези цветове, но тук комбинацията се е получила страхотна, както и всичко по картичката!

    ОтговорИзтриване
  8. Момиченцето от картинката много ми прилича на теб:-)
    А в картичката, както винаги, си обърнала внимание на всеки детайл.

    ОтговорИзтриване
  9. Гери, супер е :) Обожавам комбинацията лилаво и зелено, а ти все по- често ми даваш поводи да въздишам по картичките ти :) А такова коте искам и аз! Може и живо...

    ОтговорИзтриване
  10. Наистина перфектна картичка - носи позитивно настроение, много красив дизайн и изпипано до всеки най малък детайл

    ОтговорИзтриване
  11. Много Ви благодаря, мили дами, за пороя от добри думи и съвети, които изсипвате тук при мен:)

    Нана, преместих го и наистина седи по-добре :) Ама ме мързи да снимам пак. :) Гуш!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: