събота, 25 септември 2010 г.

За Чъ Ръ Дъ на Ралито! :)

Вече минава полунощ, което означава, че официално си разрешавам вече да покажа картичката и кутийката в допълнение, които правих с огромно старание и любов за рождения ден на Рали. :)
Като й хванах цаката на тая шевна машина и не мога да се спра.. :) Даже вече го докарвам още по-про! ;)



9 коментара:

  1. Ейййй, Гери, направо ми напълнихте душата с прекрасните подаръци! А поднесени в тази прекрасна кутийка и с тази невероятно красива картичка, направо ме направиха много щастлива!!! Благодаря ти!
    Рали

    ОтговорИзтриване
  2. Бравос миличка:))Наистина си по-про:)))Картичката е невероятно нежна и красива:))А обеците са просто върха:))

    ОтговорИзтриване
  3. Герииииииии.....толкова отдавна не съм бродила по блоговете....и теб съм те изпуснала със страхотните ти творения напоследък.... Картичката за Рали е невероятна - сигурна съм, че ще е на седмото небе...
    И..честита нова шевна машина....Нана ни запали всичките.....Само ако имах много свободно време - шиенето е едно от нещата които обожавам и ползвам машина от детството си - бюх пети клас, когато уших първата си пола... на волани...
    А ти - недей да ги говориш такива и онакива - тегелите ти са перфектни и не ни разправяй, че не се справяш... Всичко е супер, със здраве да си я ползваш и все такива красотийки да създаваш..
    Поздрави и целувки от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Много сладка картичка! Кутийката и подаръка са супер, също!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесен подарък- многоцветен и много цветен :). Личи си, че е направен с любов и внимание.

    ОтговорИзтриване
  6. Гери, картичката, кутийката и подаръка за Рали са прелестни.
    Вложената любов при направата им си личи от километри :)

    ОтговорИзтриване
  7. Гери,много ми харесва.Толкова нежна,а цветовете са ужасно добри.И наистина,станала си по-про,идеално си се справила с шева:)
    И обеците са много сладки.

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: