сряда, 18 август 2010 г.

Две...

Реших днес да ви покажа две картички, които бяха специално направени за някой, но само една от тях изпълни предназначението си. :)

Първата картичка седнах да правя специално за Рони, която наскоро имаше РД, но като я завърших реших, че някак си картинката е твърде тийн и не й подхожда, затова й избрах една друга картичка, която също правих с голямо старание и си мечтаех да я подаря на някой, който би я оценил. :)



А втората картичка съм убедена, че още на пръв поглед крещи "Аз съм за Cattt". Бях вдъхновена от нейната рожден денническа награда, затова е и в тези свежарски цветове. :) Искрено се надявам вече да я държи в ръце..

10 коментара:

  1. Гери, разкошни са и двете! Ужасно са сладурести! Котето обаче ми е фаворит :))) Усмивки

    ОтговорИзтриване
  2. И двете картички са страхотни, обаче и моят фаворит е картичката за Вили!

    ОтговорИзтриване
  3. Много са красиви Гери:)))))Просто са страхотни:))

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, прекрасни творения ни показваш! Как само си съчетала цветовете....Катричката за Вили е прелестна и със сигурност я държи на някое видно място и си я глееееееееда!
    Поздрави и целувки от мен!

    ОтговорИзтриване
  5. Много са красиви! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Данка е права!
    Гери, много ти благодаря за картичката, тя наистина е точно като за мен :) Страхотна е! Даже толкова, че с малката се спречкахме за кого е :)

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотни картички, Гери, много са красиви.

    ОтговорИзтриване
  8. Сигурна съм, че и първата картичка ще намери своя притежател :-)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: