четвъртък, 10 юни 2010 г.

На дълго и широко

Чудя се от къде да го подхвана, тъй като съм решила с един куршум да уцеля поне 2 зайчета. :)

Като начало искам да благодаря на всички за изключителния ентусиазъм, с който така радушно приехте новата тема за предизвикателството на Двете Елши, която реших да поставя. :)
Откакто правих книгоразделители като изненада за колегите на моето мило, те са ми слабост и отдавна исках да Ви заинтригувам с такава задачка. :)

Моето вдъхновение обаче се оказа доста трудно за снимане тъй като направих книгоразделителя от прозрачен ацетатен лист или т.нар плака. :) Но все пак криво-ляво спретнах една снимка:



Заниманието така ми хареса, че реших да направя и втори книгоразделител. Съвсем различен от първия, но пък си бях наумила, че ще пробвам и този вид.



И на края, но не на последно място - от известно време ме "преследват" разни награди, които макар да се опитвам да благодаря на всеки, оценил това, което творя, така и не предавам нататък. Така е, заради философията ми по въпроса с тези наградки, без да искам да обидя някого. Просто за мен са много по-ценни откровените коментари, отколкото прилепчивите картинки, предавани от блог на блог.

Тази наградка, за малко да я сполети същата съдба като останалите ако не беше интересния регламент, който реших да спазя или поне част от него, за да ви засмея. :)



Ако не бъркам награждаването тръгна от Дани, а след това Cattt също ме удостои с този приз. :) Сигурно пропускам още някой, но съм разсеяна и ако е тъй - да свирка веднагически ще му поблагодаря и на него. :)

А сега по същество:

1. Каква беше първата ви картичка? Ако имате възможност, покажете я!

Първата картичка, която направих без изобщо да бях чувала за cardmaking беше за по-миналата Коледа. Тогава бях запалена по декупажа и съответно се развихрих да правя картички с тази техника:



След като вече започнах да си купувам материали и имах някакви... макар и от сегашната си позиция да смятам, че първите ми материали са доста грозни и неприложими... Ето тези картички бяха първите ми опити с печати и шарени хартийки:







Всеки е тръгнал от някъде.. хихи.. и мойте първи стъпки бяха едни такива... никакви. :)))

2. Коя картичка от сътворените от вас харесвате най-много? Покажете ни я!

Тази, която си харесвам най-много я направих съвсем на скоро. :) Сигурно всички се досещате. :)



И на финала, да ви поздравя за търпението да изчетете всичко!:)
В мой стил няма да предам наградката на никой конкретно, но нека всеки, който му се иска да покаже от къде е започнал и до къде е стигнал в творческия си път нека сподели. Винаги е интересно да наблюдаваш нечие израстване и най-вече да си припомняме от къде сме тръгнали. :)

Усмих! :)

8 коментара:

  1. Гери, ти си страхотен творец :)
    Тази картичка, която ти си я харесваш най-много и аз я харесвам много :)
    Благодаря ти за прекрасните красоти с които ни радваш!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита ти наградка:)))Тази картичка с девойката ти е супер.Много харесвам розите които си използвала,и много ми се иска някой ден и аз да си купя такива:))))И двата книгоразделителя са супер;))Май и ти си мислиш за моренце вече:)))Вторият е като от приказка:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, творенията ти са много красиви! Замисъла и реализацията им са страхотни.Продължавай да ни радваш.

    ОтговорИзтриване
  4. Адмирации и целувки, мила!За всичко, което си!

    ОтговорИзтриване
  5. Това за първата картичка е много готино, сигурно всеки се срамува(ако може човек да се срамува от нещо направено с кеф) от нея, но си спомя с умиление как си е събирал нещицата за да се получи.

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравявам те Гери! Картичката с мацката и на мен много ми харесва- хартиите, изображението, цветовете, всичко!
    Продължавай все така да твориш!

    ОтговорИзтриване
  7. Гери, не съм съгласна с теб. Дори и първите ти картички са хубави. Личи си старанието и любовта, с които си ги правила. Да, наистина сегашните ти са зашеметяващи, станала си майстор!
    Книгоразделите ти много ми допадат! Даже си представих първият как се е сгушил в интересна книга, поставена на сяка под чадъра на плажа :) Ех...

    ОтговорИзтриване
  8. С моето нередовно четене напоследък без малко да пропусна тези супер сладурски книгоразделители :). Много ми хареса първия и, от сега да си знаеш, ще крадна идеята при първа възможност ;).
    Тези ацетатни листи, прощавай за невежеството, са ли същите като корицата на подвързаните ръководства и други подобни?

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: