петък, 4 юни 2010 г.

Допълващи се взаимно...

Този пост е посветен на една изненада, която готвя от известно време за една сватба на наши приятели. Знам каква какафония беше когато аз се омъжвах и се надявам, че булката няма да надникне тук през оставащите два дена до този хубав ден, затова и реших сега да ви покажа 2/3 от изненадата.

Първо искам да кажа, че без вдъхновението от Cattt всичко това, което ще видите - нямаше да съществува. С нейните златни ръце тя ми помогна да сбъдна една идея, като я доукраси и изпипа по начин, по който може само тя! Всичко започна с едни пъзелчета, които видях в нейния блог. Толкова много ми харесаха, че я помолих да ги преоблече за празничния ден. :)
Ето ТУК можете да видите Пъзелчетата-Младоженци, които тя направи за мен. Благодаря ти, Cattt!

А сега ето и втората част от изненадата, която направих пък аз.
Искаше ми се всичко да е в унисон, затова и цветовото съчетание, на което се спрях от самото начало е Черно и Бяло. Инспирира го предната ми картичка с Ин и Ян и заложих на нещо вече отработено. Надявам се от снимките да стане достатъчно ясно какво представлява проекта. Кутийка, в която има нещо като картичка-акордеон. Пъзелчетата по нея се изместват, а под тях има написани мъдри мисли и сентенции за любовта и брака.














Третата част от изненадата се надявам да успея да реализирам с флористката, която направи чудеса на моята сватба и тъй като ден след празника на приятелите, ще имаме годишнина с моят съпруг - някак тълкувам направата на букет именно от тази дама като сантиментален жест.
Ако стане - непременно ще снимам и ще покажа по-късно. :)

16 коментара:

  1. Станала е страхотна. И цветовата комбинация, и идеята са жестоки. Ако аз бях булката щях много да им се радвам!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, отново ме втрещи, страхотна си мила, браво!!!

    Заповядай при мен за наградка :)

    ОтговорИзтриване
  3. от къде ти идват тези страхотни идеи,щастливци са твоите приятели и близки..

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, картичката ти е станала СТРАХОТНА! Много си идейна, отдавна съм те признала за майстор на картичките и човек с вкус! Определено имаш усет и винаги знаеш как да подредиш нещата така, че да стоят перфектно!
    Приятелката ти е щастливка, ще й оставиш прекрасен спомен!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна , страхотна , изумителна !!!!!
    И аз да попитам - откъде ти идват тези идеи.

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна е! Определено приятелката ти е щастливка :) Всичко е правено с толкова обич. Очаквам с нетърпение изненадата, която готвиш за вашата годишнина :)

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасна изненада и готвиш :). Много изискано е всичко в черно и бяло. От младоженците до цветята съм сигурна, че всичко ще е перфектно. Картичката е много идейна- много сладко се гушат мислите под всяко парченце от пъзела, в първия момент помислих, че е мини- албум :).

    ОтговорИзтриване
  8. Браво! Прекрасна изненада! Страхотна картичКА!

    ОтговорИзтриване
  9. Колко романтично,изчистено,перфектната любов!

    ОтговорИзтриване
  10. Много ми харесва.И материалите, и идеята и изпълнението. Благородно им завиждам за подаръка.

    ОтговорИзтриване
  11. Чудна идея! Прекрасни неща си направила. Определено релефа им придава някаква невероятна изисканост. Бравос! Надявам се да си изкарате страхотно!
    Рали

    ОтговорИзтриване
  12. Толкова мило и окуражаващо е да видиш такова приятелство...сигурно е невероятно усещането да подготвяш подобна изненада на приятел...Няма да повтарям всички, писали преди мен, просто ще се присъединя към тях-чудесна си!

    ОтговорИзтриване
  13. Гери, прекрасна идея, страхотно изпълнение, сигурна съм че подаръците които си подготвила с помоща на Cattt и флористката ще бъдата много харесани :)

    ОтговорИзтриване
  14. :))) Гери, права си, не ми остана време да си видя изненадата предварително. Но наистина са страхотни и пъзелчетата-младоженци, и картичката (първо не смеех да преместя пъзелчетата в нея, защото не знаех, че може, а ме беше страх да не разваля нещо, после обаче когато случайно открих, че се местят - направо изпаднах в див възторг!) :) Стахотни просто! Да не говорим за цветното дръвче...

    Искрено ти благодарим с Ники за красотата, която ни подари!

    Много целувки,
    Веселина :)

    ОтговорИзтриване
  15. Много красив, стилен и личен подарък!!!! Наистина уникален!!!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: