петък, 30 октомври 2009 г.

Пингвинчета

Днес ужасно много се впечатлих от една картичка, която Иволина показа в нейния блог.
За първи път виждах такава и не можах да устоя на желанието веднага да седна да я пробвам. Малко ми беше трудно да уцеля пропорциите без шаблон и инструкции за направа, но в крайна сметка успях. :)






А ето тук в крайна сметка намерих и правилните размери за нещичкото... Може някому да бъдат полезни, а пък и аз няма да режа на сляпо следващия път, когато ми хрумне да правя отново такава картичка. Юпииии! :)

четвъртък, 29 октомври 2009 г.

Елхичка

Нещо напоследък все стандартни картички правя.. Все едни такива правоъгълни и реших, че беше крайно време да ми доскучае от тях. :)
Затова - Воала!

вторник, 27 октомври 2009 г.

Бързата работа - срам за майстора...

Та и аз така.. Рязах, мазах, кълцах-мълцах.. лепих, разлепях... Накрая го издокарах горе долу във вида, в който исках да стане. :) Само дето това стана най-измъчената картичка, която съм правила до сега. :)

понеделник, 26 октомври 2009 г.

Коледна магия

В синьо:



В червено:



И....накрая едно грозно патенце, което всъщност беше опит да "избягам" от стила си, но явно не ми е стихията в изисканите семпли картички.. :)

събота, 24 октомври 2009 г.

Момиченцето с бау-баучетата

А това е картичката номер 3 от серията за бебета. Много се чудех дали им е нужен надпис на този род картичка.. Често съм виждала "It's a boy!" или "It's a girl!", но на мен сякаш ми изглеждат по-симпатични без..

петък, 23 октомври 2009 г.

Момчешки му работи.. :)

Ето я и следващата картичка от серията за бебоци. :) Момъка е на 2 дена и е пазарджишки гражданин, щастлив син на моя добра приятелка. Тя не знае какво съм замислила... и се надявам да бъде много приятно изненадана. :) Взех и една плюшена дрънкалка и понеделник ще "имплантирам" двете нещица в кутия и ги пласирам към Южна България. :)

четвъртък, 22 октомври 2009 г.

Ангелското момиченце..

Напоследък ме засипват с бебешки новини... :) Онзи ден се роди момиченце, а днес - момченце... Хи-хи! Затова се заех да майсторя картички за щастливите родители.
Ето я картичката за момиченцето. :)

сряда, 21 октомври 2009 г.

Dashing through the snow...

А тази е една необичайно шарена картичка... Ако не ми харесваше толкова - щях да кажа, че е прекалено шарена... Но пък ужасно много я обикнах в мига, в който я направих!

Дядо Коледа И еленчето Рудолфо

Вчера бях изключително ентусиазирана. :) Най-сетне ми пристигна дългоочакваната поръчка с коледни джиджавки и най-вече шарени хартии!
Ето я и картичката, с която направих сефтето им! :)

понеделник, 19 октомври 2009 г.

Ангелчетата и Снежният човек

А ето я и първата коледна картичка, която спретнах за предстоящия приказен празник! :) От толкова ентусиазъм взех, че залепих елементите наобратно и картичката се отваряше само, когато ангелчетата бяха с главата надолу... Но... в последствие я поправих и даже мисля, че стана още по-добре. :)

Момиченцето със слънчевите цветя

Всеки път, когато правя картички, те излизат изпод пръстите ми с много любов, която се опитвам да предам на всеки, който съм нарочила за неин бъдещ притежател. И точно в това е удоволствието от това да създаваш. Да изпитваш трепета и да мислиш през цялото време докато режеш, лепиш, оцветяваш, за този, за когото е предназначена..

Ден 1-ви...

Е, в крайна сметка се оказа, че ми е нужно местенце, където да събирам късчетата вдъхновение, което ме спохожда от време на време. Така един ден се надявам да сглобя цяла картинка на своята творческа същност, която заедно с мен се развива и израства с всяка майсторийка.

Може би някой ден някой ще надникне тук и ще се усмихва поне наполовина толкова, колкото удоволствие съм изпитвала аз правейки тези нещица. Кой знае... :)

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: