понеделник, 26 октомври 2009 г.

Коледна магия

В синьо:В червено:И....накрая едно грозно патенце, което всъщност беше опит да "избягам" от стила си, но явно не ми е стихията в изисканите семпли картички.. :)

3 коментара:

  1. Ех,Коледа! Любимият ми празник! Наистина успяла си да уловиш магията. Казвам го искрено ( и дори с известна доза завист :)), понеже коледните картички не са ми в стихията.

    ОтговорИзтриване
  2. Ей мила, тия новите са супер! Червената определено ме стопли, а ако трябва да съм честна тази последната адски много ми харесва!!! Станала е чудна. Щеше да е още по-добре ако хартията отзад беше със зелено, а не синьо, но и така седи просто прекрасно. Аз си мисля, че трябва да се пробваш и занапред в "изисканите семпли" картички. Защото всъщност те бива!

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесват картичките,които правиш :) Определено се улавя коледното настроение.Червената картичка е прекрасна,много ми харесва,синята също :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: