петък, 27 ноември 2009 г.

А ти слуша ли през годината?

Тук видях една много сладка картичка, която опитах да направя и аз обаче срещнах особено затруднение от факта, че нямам нищо, с което да имитирам релефен сняг, а мисля, че това е един основен чар на тази картичка, ако не броим нежното клонче над вратата, което така и не разбрах как може да се направи..

Все пак след неколкочасово мъдрене, местене и доизкусуряване стигнах до ей този резултат. :)



4 коментара:

  1. Тъкмо днес и аз се загледах по тази картичка :). Твоята реализация е наистина чудесна! А иначе аз винаги съм се чудела как правят тази интересна релефна имитация на сняг, защото ефектът е страхотен.

    ОтговорИзтриване
  2. Клончето е готово купено ( тук се продават такива, просто си ги нарязваш), а релефната имитация на сняг е направена с глитер, тези лъскави прашинки. Слага се лепило отдолу, поръсваш с глитер и оствяш да изсъхне.

    Блештучка, честно казано твоето изпълнение на картичката ми харесва повече! :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Блещу4ке и на мен твоят вариянт по ми допада от онова което за модел гледах!
    Аза имитация на сняг има/продават едни като маркери с които първо минава6 по мястото за снега, после го 4ака6 да изсъхне и накрая го нагрява6 (като ембосинг) и то си подпухва като изкуствен сняг.

    ОтговорИзтриване
  4. Направо не можах да разбера в първия момент къде се озовах :D, толкова различно ми се стори тук.
    Картичката е много хубава, невероятно празнична. Много ми харесва. Точно вчера и се каних и аз на тази картичка:).

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: