неделя, 13 май 2012 г.

Flowery

Прерових си печатчетата...Държа ги подредени в кутийки от CD-та.. Подредени е силно казано всъщност, защото все ги местя и трябва да отворя почти всяка кутийка докато намеря това, което търся.
Сега не търсих.. или поне не печат, а просто вдъхновение. От известно време с Вдъхновението си играем на криеница.. И сякаш се случва то да печели в повечето случаи. :)
Хем с Вдъхновението сме приятели от край време и се познаваме доста добре, хем въпреки това от време на време се спотайва. 
Подозирам, че може да ми е леееко сърдито, задето не си играя с него напоследък. Разбирам го, а и знам, че търпението не е сред силните му качества.
Е, в крайна сметка се оказа, че любопитството му надделя, когато седнах на бюрото вчера, и Вдъхновението се показа иззад няколкото разхвърляни цветни хартии. :)






Ще включа картичката в следните предизвикателства:




10 коментара:

  1. Много красива картичка. Момичето е прекрасно, а косата и е като истинска, толкова майсторски оцветена!!! Поздраврения!

    ОтговорИзтриване
  2. ОООО, определено Вдъхновението има пръст в направата на картичката. Много е красива!!!

    ОтговорИзтриване
  3. И с моето вдъхновение напоследък си играем на котка и мишка ;-) Ама твоето като гледам, не се дърпа много :-)

    И сега, като каза печати - пазя си като съкровище онези, които ни донесе на варненската среща:-)Много са ми скъпи и не смея да ги ползвам.

    ОтговорИзтриване
  4. :) Гери, Вдъхновението ти и то като моето понякога има нужда от почивка. Виждам, че все пак много добре сте се спогодили с него и тази картичка се е получила чудесна.

    ОтговорИзтриване
  5. Гери, добре, че твоето вдъхновение не е много сръдливо и добре, че е толкова любопитно, иначе нямаше да ни се покажеш и ти. А ми липсват твоите картички и се надявам по-честичко да ни се показвате! Много готина картичка сте сътворили и с прекрасно послание, което няма начин да не стигне до всяко едно сърце!

    ОтговорИзтриване
  6. Прелестна картичка:) Малките детайли са особено очарователни, цветето в косите на момичето е чудесна идея. Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  7. oh thats gorgeous, I love love love the flower in her hair!
    Thankyou so much for popping in and sharing it with us over on the SC challenge blog
    hugs Lou xxx

    ОтговорИзтриване
  8. Гери, това "лошо" твое здъхновение трябва и мен да посети ;)
    Разкошна картичка, много нежна и сладурска :)

    ОтговорИзтриване
  9. Посланието е страхотно... и цветето в косата...и другите неща, ама ти така ли мислиш да я караш с по една публикация месечно?

    ОтговорИзтриване
  10. Гери, когато реша да оцветявам някой печат и се сетя за теб направо се отказвам... Как го правиш?! Майстор на оцветяването си! Тази коса с моливи ли я докара така или копик? Браво и направо поклон от мен!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: