четвъртък, 7 април 2011 г.

Обич

Хай банда!
Доста дълго време не успявах да се настроя на публикуваща вълна. Хем ми се искаше да Ви покажа и тук какво съм правила напоследък, хем си намирах оправдание, че така или иначе виждате картичките ми в предизвикателствата на Елшите.
Тъй и тъй съм решила да си ги събирам и на собствения си блог, затова ще ги цопна и тях, но не преди да свърша с това, което съм си наумила да Ви кажа. :)

Картичката, която днес съм решила да споделя с Вас е направена и посветена на една конкрета тема, която поради така стеклите си обстоятелства не мога да кажа, но това от своя страна ме наведе на ред мисли. Мисли за братята и сестрите, за обичта и перипетиите помежду им.

Винаги съм искала да имам сестра. На това отгоре аз съм по-голямото дете в семейството и да речем, че съм имала известно време да си помечтая да имам сестричка, но.. мечтите ми траеха едва 3 години, точно до тогава, когато не се оказах с братче.

Няма да отрека, че на моменти това ми се е струвало като наказание. :) Сигурно тези, които имат по-малки братя ще ме разберат най-добре. Като малки колкото сме се забавлявали заедно, толкова сме се и били... Разбира се до момента, в който той не стана по-висок от мен и вече.. нямаше как да надделявам в боя. Но разбира се тогава ми дойде на помощ женската хитрост. Когато той ме ядосваше или исках да му отмъстя се разревавах и се оплаквах на мама, без дори да ме е пипнал и тя го мъмреше, което беше всъщност доста удовлетворително за моя милост. :)

Към сегашния момент имам за брат един чудесен млад мъж, поне с една глава над мен, който отдавна не се обръща към мен с "Како".(което всъщност намирам за доста основателно) и когото много обичам!






Следващите две картички, както казах са Ви вече познати.

Едната е Pop-Up картичка, която правих за вдъхновение с голям ентусъазъм за темата, която приключи този понеделник при Картичкофуриите.





А с тази картичка специално направена за Елшовото предизвикателство, искам и тук да пожелая на Рали и Ем много енергия, за да издържат на темпото, с което така светкавично се развиват и винаги да вървят напред и нагоре! Много съм щастлива, че сбъдват не само своята мечта, но и тази на много крафтъри - да има място, където всеки да се чувства по-близо до това прекрасно хоби, да се учи и да среща много нови приятели! Успех, мацки! :)




6 коментара:

  1. Много мила картичка,много ми харесва и точно си отговаря на заглавието!Другите картички също са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  2. Мила Гери, бях се затъжила за теб и твоите картички :) първата ти картичка най ми харесва, просто е уникално красива :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, мила, напълно те разбирам. И аз имам брат с три години по- малък от мен. И сестра, и майка, и приятелка съм... Сложна работа са брато- сестринските взаимоотношения (при нас все още се изтърва по някое "како" от време на време :)
    Картичките ти са чудесни - с любимото ми чаено дърво, с гейм маниака, а първата е... ех, думи нямам...

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми харесват всички,но на първата си постигнала невероятен контраст на цветовете.

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни цветове на първата картичка, Гери! Направо се прехласнах по оцветяването ти. Copic Ciao са вече тук, така че е време за уроци в новия магазин ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Да.....на мен пък ми предлагаха сестричка, а аз исках братче. Ще те скубе, казваха, но аз пак...искам братче :) Ми получих си го - 7 години е по-малък от мен :) И отношенията добре си ги описала, само че в нашия случай то беше манипулатора, ревеше като прасе, което колят на Коледа, за да му дам нещо, което иска :)Отдавна не съм "како" и нормално като е по-висок от мен и ако ми зашие една ще стана на фототапет :) Казва ми "sis" - х'американска работа :):):) Картичките са ти прекрасни, както винаги :) Поздрави: Вени

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: